skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Voluntaris Que Salven Empreses!

Voluntaris que salven empreses!

L’Ajuntament de Castelldefels impulsa SOS Mentoring, un programa de voluntariat per ajudar les petites empreses a fer front a la crisi de la Covid-19.

El teixit empresarial del nostre municipi s’enfronta a una situació molt complexa com a conseqüència de la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19, que posa en risc la continuïtat de les activitats de molts petits negocis i de molts llocs de treball.

És per això que l’Ajuntament de Castelldefels s’ha sumat a SOS Mentoring, una iniciativa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb més de 500 mentors voluntaris.

SOS Mentoring és un programa de voluntariat en que persones empresàries i directives amb experiència ajuden les petites empreses a prendre les decisions necessàries per a fer front a les conseqüències de la crisi, contenint el seu impacte i projectant la continuïtat de les seves activitats professionals i empresarials, mantenint l’ocupació.

Durant el segon semestre de 2020, SOS Mentoring va ajudar a 145 empreses a mantenir les seves activitats, salvaguardant 404 llocs de treball, amb el suport de 126 mentors voluntaris. Enguany aquesta iniciativa pretén ajudar a reactivar 200 empreses i a mantenir 600 llocs de treball.

SOS Mentoring és un procés d’acompanyament personalitzat en que els/les mentors/es voluntaris/àries comparteixen el seu temps i la seva experiència amb els/les beneficiaris/àries del programa, ajudant-los a diagnosticar bé la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla de reactivació per a fer front a les conseqüències de la crisi derivada de la Covid-19.

Sessions informatives online

Sessions informatives per empreses beneficiaries:

Sessions informatives per futurs mentors:

Sessions formatives per mentors:

Per assistir a les sessions informatives i formatives només cal que seguiu l’enllaç el dia i hora acordats. Si teniu algun problema amb l’accés podeu contactar directament amb Autoocupació mitjançant un correu a: info@autoocupacio.org

L’Ajuntament de Castelldefels col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona en la implementació de SOS Mentoring, fomentant la participació de les petites empreses del territori, demostrant una vegada més el seu compromís amb el suport al teixit productiu local i el manteniment de l’ocupació.

Les persones interessades en participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a ismael.garces@castelldefels.org o trucar al 93 635 25 75.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X