skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
S’obre Una Línia De Subvencions Pels Comerços Afectats Per Les Obres De La C-245 De Castelldefels

S’obre una línia de subvencions pels comerços afectats per les obres de la C-245 de Castelldefels

L’ Ajuntament de Castelldefels convoca una nova línia de subvencions pels comerços que hagin vist afectada la seva activitat econòmica directament a causa de les obres de remodelació de l’Avinguda Constitució de Castelldefels (carretera C-245).

Qui pot sol·licitar aquests ajuts?

Les persones físiques o jurídiques, amb establiments comercials, de serveis o restauració en planta baixa, oberts al públic en el moment de la sol·licitud, als carrers i números definits aquí, que es vegin afectats per les obres de remodelació de la carretera C-245, en el context del projecte general promogut per la AMB.

A més, hauran d’estar degudament donats d’alta en la Guia de la Ciutat amb anterioritat a l’atorgament de la subvenció, i reunir els requisits que estableix la Llei General de Subvencions (Llei 38/2003 de 17 de novembre) per a resultar beneficiaris d’una subvenció.

La subvenció pot ser sol·licitada per tots els comerços beneficiaris, independentment de la fase d’obres en què es trobin, perquè aquest ajut és únic, és a dir, que la poden demanar aquells del tram on no han començat les obres, aquells on comencin a 2022, els que les tenen en marxa i els que ja les han acabades. Tots han de demanar-la ara (abans del 15 de setembre) i justificar-la amb despeses 2021. 

Els tràmits ja estan oberts i es podran realitzar fins el 15 de setembre de 2021 o fins a exhaurir el pressupost total de 150.000€ (l’import màxim per comerç és de 1.000€)

Queden exclosos d’aquesta convocatòria:

  • Entitats bancàries.
  • Empreses subministradores de serveis essencials: aigua, llum, electricitat, telefonia i gas.
  • Assessories i consultories. Advocats, asseguradores, gestors administratius i serveis similars.
  • Estacions de servei i qualsevol altre tipus d’activitat econòmica que es porti a terme en l’espai d’aquestes.
  • Supermercats amb superfície comercial de més de 400 mts2.
  • Entitats sense ànim de lucre en qualsevol cas.
  • Tots aquells establiments que no disposin de la corresponent llicència comercial i de la corresponent alta censal 036/037.

Consulteu tota la informació i requisits abans d’iniciar els tràmits que podeu realitzar ja a l’Ajuntament de forma presencial o via telemàtica a través de certificat digital o accedint mitjançant ClavePin o idCat Mòbil.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X