skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Arrenca Una Nova Edició Del Programa Per A Pimes Accelera El Creixement

Arrenca una nova edició del programa per a pimes Accelera el Creixement

El programa és una iniciativa de la Diputació de Barcelona i la patronal PIMEC per donar suport a empreses amb potencial de creixement i consolidació i enguany s’ha reorientat i adaptat amb l’objectiu d’ajudar-les a transformar els seus negocis a la nova realitat generada per la COVID-19

Ja està oberta la desena edició del Programa Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb potencial de creixement i consolidació promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC,  en el qual l’ Àrea de Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Castelldefels participa com a agent referent del teixit empresarial del territori.

Aquesta edició es marca com a finalitat adaptar els negocis a la nova realitat

Davant la situació excepcional generada per la COVID-19 i les dificultats que aquesta comporta a les empreses del territori, el programa s’ha reorientat i adaptat a ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat. Així, se centrarà a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i treballar palanques claus per afrontar aquesta situació incerta. Entre elles està la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització i l’organització empresarial adaptades al nou context. D’altra banda, destaca una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

El programa s’adreça a empreses de la demarcació de Barcelona i se’n farà una selecció de només 50. En cas de què la vostra empresa sigui seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts.

El cost real del programa  està valorat en 5.500 euros per empresa, però al estar subvencionat, l’empresa només haurà de pagar 500 euros + IVA.

En total, entre les nou edicions anteriors ja hi han participat 447 empreses i totes elles mostren la seva satisfacció per estar dins el programa.

El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 7 de juny de 2021. Podeu inscriure-us-hi per correu electrònic mitjançant el Formulari d’inscripció.

Per a més informació del programa, podeu participar a una de les Sessions Informatives (11 de maig 10-11h o 19 de maig 16-17h) amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

També podeu contactar-nos per telèfon al 936 352 575 o al correu electrònic  montserrat.frasnedo@castelldefels.org. La Guaita, Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels.  

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X