skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Jornades Reempresa: Tot El Que Cal Saber Per Comprar O Vendre Una Empresa En Funcionament

Jornades Reempresa: tot el que cal saber per comprar o vendre una empresa en funcionament

La Guaita organitza pels mesos d’ abril, maig i juny tres formacions/conferències online per a apropar el servei de Reempresa a Castelldefels

Les conferències, que arrencaran el proper dia 28 d’abril, van adreçades tant a persones que estan pensant en traspassar el seu negoci per diferents motius com a persones empreenedores que busquen embarcar-se en un nou projecte empresarial.

En elles es donarà tota la informació relativa a aquest procés de cessió alhora que serviran de punt de trobada entre persones cedents i reemprenedores.

Més informació i inscripcions

Sense esdeveniments aquest dia

El servei de Reempresa permet a les persones emprenedores reduir costos a l’hora d’emprendre un negoci, especialment als seus inicis, ja que les empreses cedents compten amb una infraestructura totalment ja operativa que no requereix una gran inversió com en canvi sí és imprescindible en una empresa de nova creació.

Alhora aquest servei permet evitar, especialment en èpoques de crisis econòmiques, que negocis que són realment viables econòmicament hagin de tancar definitivament, a través d’un relleu en la propietat i direcció. De fet, en els darrers mesos, arran la crisi econòmica derivada de la Covid 19, aquest model d’emprenedoria ha crescut exponencialment.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X