skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Casa Oficis Vista Alegre
Diplomes Casa Oficis Vista Alegre
Casa Oficis Vista AlegreDiplomes Casa Oficis Vista Alegre

Casa d’Oficis Vista Alegre, bressol d’oportunitats

La Casa d’Oficis de Vista Alegre va lliurar els diplomes corresponents als cursos 2018 i 2019 a 31 alumnes que van superar el curs orientat a la inserció laboral de joves menors de 25 anys en un acte celebrat a La Guaita i que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Castelldefels, María Miranda, la regidora de Promoció Econòmica, Eva López, i el director de l’oficina del SOC de Gavà, Antonio Ruiz.

La Casa d’Oficis és un programa mixt de formació i treball, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte “Treball als barris” i organitzat per l’Ajuntament de Castelldefels, orientat a la inserció laboral de joves menors de 25 anys mitjançant la qualificació professional, aprenent un ofici en un context de treball real.

Durant els dotze mesos de durada del curs a la Casa d’Oficis, els joves participants adquireixen les destreses i actituds necessàries mentre treballen en serveis d’interès col·lectiu.

Els sis primers mesos, son de formació i un cop superada aquesta fase, els següents sis mesos son de contractació. L’Ajuntament de Castelldefels els contracta en la modalitat de “Contracte per a la formació i aprenentatge”.

Els cursos que es van realitzar en les edicions de 2018 i 2019 van ser Atenció a les persones i Manteniment i rehabilitació d’edificis.

Lluirament diplomes Casa Oficis Vista Alegre

L’acte de lliurament dels diplomes acreditatius d’haver superat amb èxit la formació va ser un acte molt emotiu, de reconeixement de la feina feta, on els tutors docents i els joves van tenir la paraula.

La Casa d’Oficis Vista Alegre desenvolupa hores d’ara la setena edició d’un programa que ha esdevingut amb el temps un bressol d’oportunitats per joves menors de 25 anys que troben un nou principi a partir d’aquest programa mixt de formació i treball.

Aquesta notícia va aparèixer publicada a elCastell.org

Back To Top
X