skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Març, mes d'oportunitats formatives

Mes de març replet d’oportunitats formatives a La Guaita

Encetem la primavera amb un ampli ventall de formacions pensades per a persones emprenedores i qualsevol professional (en actiu o situació d’atur) que vulgui millorar les seves competències, ja sigui en qüestió d’idiomes o d’habilitats personals o obrir-se a nous horitzons professionals.

Formacions professionalitzadores: Logística aplicada i Turisme

  • “Lean logístic” és el títol d’una de les formacions que durem a terme aquest mes de març a La Guaita, concretament del 3 al 17 de març (20h).  L’objectiu de la mateixa és capacitar les persones participants per a desenvolupar les seves tasques dins la cadena logística ( gestió de magatzem, distribució de mercaderies…etc.) de la manera més eficient. Amb aquesta fi, se’ls dotarà dels coneixements, metodologies i eines necessàries d’acord amb la filosofia Lean. Aquesta formació s’adreça tant a professionals del sector com a persones en situació d’atur o en actiu que es troben en un procés de millora de feina per precarietat i temporalitat laboral.
projecte singulars joves castelldefels
  • D’altra banda, el 23 de març arrenca la primera de les formacions d’aquest any 2020 del Programa Singulars: Recepció i atenció al visitant en allotjaments i punts d’informació turística. El programa s’estendrà fins a finals de juny, amb 200 hores de formació i 100 hores de pràctiques a empreses. Podeu consultar tot el temari, requisits, horaris així com realitzar la inscripció clickant aquí. (Data màxima de pre-inscripció: 20 de març). La següent formació del Projecte Singulars arrencarà a finals del mes d’abril i anirà enfocada al Màrqueting i la Comunicació Digital.

Anglès i Coaching professional

L’11 de març arrenca un nou curs d’anglès (nivell B1) subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Es durà a terme els matins, de dilluns a divendres, de 9:30 a 13:30 hores. En total 280h, finalitza el 23 de juny.

“Coaching, autoconeixement, motivació i recursos per a un millor posicionament professional” és una altra de les formacions que hi haurà disponibles aquest mes de març adreçades a qualsevol persona que vulgui millorar a nivell personal/professional des d’un sentit més ampli. En total són 20h de formació en horari de matins (dilluns, dimecres i divendres) i tindran lloc del 16 al 27 de març.

Març: mes de les persones emprenedores a La Guaita

Durant el mes de març es faran diferents càpsules formatives per ajudar la persona emprenedora a definir i/o millorar la seva idea de negoci. Aquestes càpsules se centraran en aspectes importants que tot emprenedor/a hauria de considerar davant de qualsevol projecte empresarial. Per tant, es tractaran temes com estudis de mercat, tècniques de venda, màrqueting digital, pla econòmic i financer i fiscalitat pràctica amb Contasimple, entre d’altres. En definitiva, el full de ruta de la persona autònoma. La majoria d’aquestes càpsules formatives seran teoricopràctiques de 4 hores en horari de matí. La darrera (Contasimple) serà de 20 hores de formació i tindrà lloc del 18 al 27 de març.

Back To Top
X