skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Emprendre a Castelldefels de la mà de La Guaita: el cas de Le Bon Cours

Emprendre a Castelldefels no és fàcil perquè no ho és enlloc. A més d’una idea, és necessario el coneixement dels processos. Perquè el procés de creació d’una empresa requereix atendre una sèrie de passos per a disminuir els riscos que suposa prendre aquesta decisió.

El fet de tenir una idea empresarial és només el principi. Però de la gestació de la idea a la posada en marxa i a la consolidació del projecte empresarial hi ha una sèria d’aspectes que hem de tenir en compte.

Per exemple, la motivació. Lucía Lebon ho explica perfectament en el video. De fet, ella mateixa sosté que “sense La Guaita, aquesta acadèmia no existiria”.

Agraïm las seves paraules, sens dubte, tot i que el mèrit sigui més seu que de La Guaita, per descomptat. Però sí que ens quedem amb allò que entenem que és una constant en la majoria dels casos: davant del nivell d’informació i documentació relacionada amb el fet d’emprendre a Castelldefels, és bo comptar amb assessorament, amb els serveis per a persones emprenedores que ofereix La Guaita de forma gratuïta a la ciudadania de Castelldefels.

Emprendre a Castelldefels, ja sigui a través de la constitució d’una societat o com a autònom, és més fàcil si es compta amb l’equip de La Guaita, integrat a la Xarxa Catalunya Emprèn durant el procés. Com en els casos de SumaQcare o Sala Enigma, cada persona emprenedora detecta resistències en diferents aspectes del procés. No obstant, totes coincideixen en valorar positivament els serveis oferts des de La Guaita.

Si tens una idea de negoci i vols testejar-la, analitzar-la, explorar la seva viabilitat i obtenir ajuda per realitzar el Pla d’Empresa, per constituir l’empresa o per rebre formació específica a través de l’Escola d’Emprenedoria, senzillament has de contactar amb La Guaita per concertar una entrevista prèvia. És el primer pas d’una atenció personalitzada.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X