skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Facilitats per a emprendre: Dolmen Adventures & La Guaita

Facilitats per a emprendre. Així resumeix Gerardo Rossini la seva experiència amb els serveis als emprenedors de La Guaita des de Dolmen Adventures.

El primer lloc, es reconeix com “un desastre burocràtic” perquè “sempre oblido un paper o em cal un requisit.” I des d’aquest punt de vista, és essencial “tenir gent que sempre hi és per ajudar-te“.

D’altra banda, Rossini identifica com a facilitats per a emprendre “la reducció de dubtes i temors” que d’alguna manera són inherents al procés d’emprenedoria. A parer seu, tenir el consell de La Guaita significava dedicar energies a “el que realment saps fer.”

Però un altre aspecte que destaca de comptar amb La Guaita és “complir amb la llei, tenir la tranquil·litat que fas bé les coses gràcies al seu assessorament“.

Els serveis que ofereix La Guaita a les persones emprenedores de Castelldefels són molts i variats. Ja sigui des de l’inici del procés, des del pla d’empresa fins a la constitució de la forma jurídica a través d’altres procediments igualment obligatoris, tots els nostres serveis estan orientats a facilitar la trajectòria de l’emprenedor o emprenedora.

I com que l’atenció és personalitzada, cada usuari de La Guaita valora alguns serveis o altres segons la seva pròpia experiència, com en els casos de SumaQ Care, Sala Enigma o Le Bon Cours.

I, en el cas que ens pertoca, Dolmen Adventures destaca el programa formatiu per a emprenedors i per a empreses. Perquè una vegada constituïda la forma jurídica, amb l’inici de l’activitat, l’emprenedor passa a empresari, lògicament. Segons Rossini, aquesta formació “serveix per consolidar el projecte, per desenvolupar-lo amb més eines“.

Gerardo Rossini ja és “fan de La Guaita“. I tu? Si tens una idea de negoci o un projecte que vols tirar endavant, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Demanar cita prèvia per saber més de tu i del teu projecte és el primer pas per a una atenció personalitzada.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X