skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Fiscalitat Per A Persones Emprenedores, Pròximament A La Guaita

Fiscalitat per a persones emprenedores, pròximament a La Guaita

El proper mes de novembre es realitzarà una formació online pensada especialment per a autònoms. En ella s’explicaran quines són les obligacions registrals i fiscals de les persones treballadores autònomes que tributen per Estimació Directa Simplificada.

Curs pràctic online amb ContaSimple

El curs té una vessant eminentment pràctica, tot i que sense obviar la part teòrica, a partir del programa ContaSimple. L’objectiu és aprendre a fer servir aquesta aplicació web, molt útil per a la gestió del dia a dia de les persones autònomes. Entre d’altres utilitats, ContaSimple permet crear i registrar factures, bens d’inversió, presentar impostos així com portar tots els llibres de registre d’obligat compliment, entre d’altres.

Cal destacar que ContaSimple no està pensada per a la comptabilitat de societats mercantils (S.L., S.A. o Cooperatives), tot i que sí pot ser útil com a eina per a registrar factures. Per això, el curs s’enfoca a empresaris i empresàries individuals que tributin per Estimació Directa Simplificada, no per aquells que van per mòduls.

Aula Virtual interactiva

Les classes es duran a terme a un campus online on hi haurà un contacte directe amb el professor a través d’un fòrum on es podran plantejar i resoldre dubtes, a més de tot el material docent del curs. Els continguts es desenvoluparan al llarg de 9 sessions de dues hores de durada cadascuna (de 10 a 12 hores) els dilluns, dimecres i divendres. No obstant això, com seran gravades, qualsevol alumne que ho desitgi podrà veure a qualsevol hora la sessió a la qual no s’hagi pogut connectar.

L’inici del curs serà el dia 2 de novembre i finalitzarà el dia 20. Podeu consultar tota la informació sobre la cronologia i temari de les sessions així com inscriure-us-hi clickant aquí sota.

La Guaita és un centre acreditat de la Xarxa CATALUNYA EMPRÈN de la Generalitat de Catalunya per a la creació d’empreses i posa a disposició de les persones emprenedores una sèrie d’eines dinformació, orientació i assessorament, formació i facilitats de finançament, així com eines de suport a la consolidació dels projectes empresarials.

Back To Top
X