skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
programació 2020/2021

Ja tenim la programació de cursos 2020/2021

La formació no s’atura a La Guaita i, tot i que online, continua en marxa de cara al nou calendari 2020/2021. Així,  s’han programat tota una sèrie de cursos de diferents temàtiques enfocats a qualsevol persona en edat laboral que vulgui adquirir nous coneixements o un nivell més profund d’especialització en determinats temes.

A l’hora de programar-los s’han tingut en compte diferents perfils professionals i àmbits per tal de ser d’interès per al major nombre de persones possible. Per això, els cursos 2020/2021 abracen aspectes tant diversos com la gestió sanitària de la Covid-19 en residències, la comptabilitat, l’atenció al client, el SEO o el coaching.

A continuació, se citen classificats per categories:

ÀMBIT DE LA SALUT

ÀMBIT ADMINISTRATIU

TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) I D’ALTRES

  • Introducció al posicionament web (16H)
  • Prepara’t el certificat ACTIC (60H)
  • Eines de coaching (30H)
  • Xarxes socials (30H)
  • Introducció al posicionament en cercadors (SEO) (30H)

Els tres primers cursos de cada categoria ja estan oberts a inscripcions. Podeu inscriure-us-hi clickant directament sobre el títol. La resta s’aniran obrint a mida que s’apropi la data d’inici.

Tots els cursos programats són online ja que s’ha hagut d’adaptar tot el calendari lectiu a les situació pandèmica actual a través de la teleformació.

Back To Top
X