skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Xatbots I Embuts De Màrqueting, Els Temes Del C3 D’octubre

Xatbots i embuts de màrqueting, els temes del C3 d’octubre

A la Guaita seguim amb les formacions online per a empreses i persones emprenedores. Concretament aquest mes d’octubre n’hi haurà dues enfocades a millorar la interacció amb els vostres clients i arribar-ne a d’altres de potencials. Ambdues formacions s’enmarquen dins el programa C3 “Castelldefels Comparteix Coneixement” que s’inclou entre els serveis adreçats a empreses que ofereix La Guaita perquè compartir coneixement i experiències és un bon camí d’aprenentatge i coneixement. Per això, una de les nostres finalitats és seguir organitzant jornades i conferències d’interès per a empreses i persones emprenedores.  

Posa un xatbot a la teva vida

Xatbots, sí o no? Què són, com funcionen, beneficis… El proper dia 14 d’octubre, de 16 a 18 hores, tindrà lloc el C3 – On Innovem: “Posa un xatbot a la teva vida”. L’objectiu d’aquesta sessió formativa online és posar llum sobre aquesta eina digital comunicativa de què disposen les empreses perquè cadascun dels i les assistents pugui discernir si és una bona opció per al seu negoci o no.

El conductor de la sessió, Jordi Cabot, explicarà com crear-los i dissenyar-los perquè siguin útils i donin una informació correcta i fiable, així com els costos que tenen associats.

Màrqueting per a sistema de venda automatitzat

Aquest C3, que tindrà lloc el proper dimarts 27 d’octubre, té com a objectiu facilitar la informació i eines necessàries als i les participants per a poder desenvolupar la seva pròpia estratègia de màrqueting i que aquesta sigui efectiva. Amb aquesta finalitat, durant la sessió online de dues hores de durada (de 16 a 18h.) es parlarà de la importància dels embuts de conversió per a una òptima comunicació i captació de clients potencials i s’explicarà als emprenedors i emprenedores assistents com desenvolupar el seu propi embut.  

Per a assistir a qualsevol de les sessions programades només has de clickar directament sobre el títol de cadascuna i realitzar la corresponent inscripció.

Altres cursos online

A banda d’aquestes sessions del programa C3, durant aquest mes seguim oferint cursos online adreçats a diferents perfils.. Podeu consultar-los aquí.

Back To Top
X