skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

L’empresa de Castelldefels, Imotion Analytics, present a l’Smart City World Congress

La companyia tecnològica es dedica a la vídeo intel·ligència artificial, transformant qualsevol senyal de vídeo en informació útil per a la presa de decisions d’empreses i negocis

Els dies 16, 17 i 18 de novembre la Fira de Barcelona ha acollit l’Smart City Expo World Congress, una trobada que ha congregat a més de 400 empreses i entitats expositores vinculades a les ciutats intel·ligents, la mobilitat del futur i la sostenibilitat.

La companyia tecnològica de Castelldefels, Imotion Analytics, va ser una de les empreses proposades per a participar en l’estand de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, juntament amb d’altres de diferents municipis del Delta del Llobregat.

A què es dedica Imotion Analytics?

Imotion Anlytics treballa l‘aplicació d’intel·ligència artificial en la vídeo analítica. Així, amb la implantació d’algoritmes d’IA en infraestructures noves o ja existents de càmeres de videovigilància, les doten d’intel·ligència per a obtenir informació útil per a la presa de decisions.

D’aquesta manera, les diferents empreses, companyies o negocies poden monitorar les afluències i els aforaments segmentats per perfil demogràfic; identificar i comptar vehicles i objectes; detectar frau en els accessos al transport públic; o monitorar l’estat emocional dels clients i la gestió de les cues i càrregues de feina del personal d’atenció a l’usuari.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X