skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Premi Reempresa Casos d'Èxit Castelldefels

L’Ajuntament de Castelldefels, reconegut per segona vegada com a cas d’èxit als Premis Reempresa

La iniciativa promoguda per la Diputació de Barcelona, la patronal CECOT i Autoocupació va premiar per segona vegada en un acte celebrat ahir, 9 de novembre, l’Ajuntament de Castelldefels a la categoria de “Punt Local de Reempresa amb més casos d’èxit”.

Els Premis Reempresa van guardonar el passat 9 de novembre a l’Ajuntament de Castelldefels a la Categoria de Punt Local de Reempresa, un reconeixement que acredita la tasca realitzada des de La Guaita i l’àrea municipal de Promoció Econòmica com a “cas d’èxit”d’aquesta iniciativa promoguda per la Diputació, la patronal CECOT i Autoocupació durant l´any 2020.

La primera ocasió va tenir lloc el 13 de juny de 2019, fet que confirma la continuïtat i adaptació als canvis realitzada des de La Guaita, malgrat la situació pandèmica viscuda.

Els premis van ser lliurats pel Secretari General de Cecot i de Reempresa, Oriol Alba, i la Presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor, que va assegurar que «més enllà dels ens locals premiats, aquestes xifres representen i reconeixen l’entesa, la col·laboració, l’esforç institucional i el treball encomiable realitzat per tots i cadascun dels 35 punts locals Reempresa. Tots sumeu i m’agradaria que aquests premis servíssin d’estímul per als que heu estat distingits i per a aquells que no».

Per part de l’Ajuntament de Castelldefels, va arreplegar el premi la regidora de Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació, Eva López.

Què és Reempresa?

Reempresa és un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i busquen un relleu a la propietat i direcció.

És un mercat de transmissió d’empreses per evitar el tancament de negocis viables per motius no econòmics. La Reempresa manté l’empresa en funcionament salvaguardant els llocs de treball, les instal·lacions, els clients i proveïdors, i donant valor a tota la història, especialment l’esforç desenvolupat en la creació i el creixement de l’empresa.

L’Ajuntament de Castelldefels, a través del Centre de Suport a l’Economia Local, La Guaita, assessora tant les persones que vulguin cedir el negoci com les que vulguin emprendre un negoci ja en funcionament.

«Aquest reconeixement ens serveix de motivació per continuar dirigint els nostres esforços, a donar continuïtat als negocis, que per motius no econòmics se cedeixen, i salvaguardant així els llocs de treball que hi ha al darrere», expressen des de La Guaita.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X