skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
La Guaita Segueix Sent Líder De La Provincia En Tramitacions D’altes D’empreses En 2020

La Guaita segueix sent líder de la provincia en tramitacions d’altes d’empreses en 2020

La Guaita de Castelldefels, amb 133 noves altes de empreses durant 2020, segueix sent líder de la província de Barcelona tot i la caiguda general provocada per la pandèmia.
En total, 99 noves persones autònomes, 3 noves societats civils privades i 31 societats limitades van passar pel Punt d’Assessorament a l’Emprenedoria de La Guaita, un servei amb un nivell de satisfacció de 9,88 sobre 10.

El Punt d’Assessorament a l’Emprenedoria de La Guaita (PAE) torna a estar al capdavant del rànking de la província de Barcelona segons el darrer Termòmetre de l’any 2020 publicat per la Diputació i que no inclou l’Ajuntament de Barcelona.

Segons les dades del Termòmetre, en termes generals, durant l’any 2020 s’han reduït el nombre d’altes degut a la pandèmia de la COVID19. La reducció respecte l’any 2019 ha sigut d’un 25,3%. L’aturada econòmica que hi va haver al mes de març i abril han afectat sens dubte al còmput total. 

Malgrat l’impacte de la pandèmia, els serveis del Punt PAE de Castelldefels han gestionat més altes que el 2019. En total, 133 noves altes que es divideixen en 99 autònoms, 3 societats civils privades i 31 societats limitades.

El nivell de satisfacció, ratllant l’excel·lència

Tot i el context socioeconòmic i la caiguda de les xifres generals d’altes d’autònoms i empreses, els usuaris i usuàries del Punt d’Assessorament a l’Emprenedoria de La Guaita valoren amb un 9,88 sobre 10 el nivell de satisfacció.

Val a dir, igualment, que el número de tràmits de baixa (que no apareixen en el termòmetre) sí que es van incrementar lleugerament durant 2020 passant a ser de 35 baixes d’autònoms, vers de les 28 baixes que es van produir al 2019. 

Recordeu que teniu a la vostra disposició el servei del Punt PAE de Castelldefels, mitjançant el qual podem ajudar-vos a donar d’alta la vostra empresa de manera gratuïta (en el cas d’autònoms) o amb els costos mínims (en el cas de societats mercantils).

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X