skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
A Punt Una Nova Edició Del Programa 30 Plus

A punt una nova edició del programa 30 Plus

Des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castelldefels iniciem un nova edició, la cinquena del reeixit programa 30 Plus.
Es tracta d’un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Trabajo y Economía Social. L’objectiu és afavorir la inserció laboral de persones de 30 anys i més.

En les quatre edicions anteriors d’aquest programa s’ha aconseguit un nivell d’inserció del 100%

Què cal per participar en el 30 Plus?

Les persones participants en aquest programa rebran actuacions destinades a l’orientació i acompanyament en el procés de contractació i formació.

Per participar en aquest programa cal:

  • Tenir 30 anys o més 
  • Estar inscrit com a demandant d’ocupació.
  • Ser resident a Castelldefels
  • Superar el procés de selecció per competències d’ofertes de feina publicades a la borsa de treball adients al seu perfil i que durà a terme el  personal tècnic de l’Ajuntament.

Els beneficis per l’empresa del 30 Plus

Les empreses i/o entitats participants poden beneficiar-se d’una subvenció durant un període màxim de 9 mesos. Les entitats contractants hauran d’estar ubicades, preferentment, en l’àmbit territorial d’actuació on es desenvoluparà el projecte.

Els contractes que es formalitzin a través del programa hauran de tenir una durada mínima de 6 mesos, i han de ser de com a mínim del 50% de la jornada. Els participants hauran de fer una formació d’una durada mínima de 20 hores. 

Si necessiteu més informació, podeu trobar-la aquí.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X