skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Formació Ocupacional General

Noves formacions on line adreçades a persones en edat laboral

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Foment de l’ Ocupació de l’ Ajuntament de Castelldefels hem preparat tota una sèrie de formacions enfocades especialment a persones que actualment es trobin desocupades i en cerca d’ocupació o millora professional.

Així, hem dissenyat 4 cursos centrats en treure el màxim rendiment i potencial de tots i totes les participants per a ajudar-los a destacar i millorar les seves capacitats enfront de qualsevol procés de selecció:

COM CREAR UN PERFIL DE LINKEDIN I QUE SIGUI ATRACTIU

A través d’aquest curs les persones inscrites podran conèixer el funcionament d’aquesta eina i saber com actuar per a trobar ocupació, incidint en els punts més importants del seu perfil professional a Linkedin.

COACHING, AUTOCONEIXEMENT, MOTIVACIÓ I RECURSOS PER A UN MILLOR POSICIONAMENT PROFESSIONAL

Quines són les meves febleses i fortaleses com a professional? Quines competències haig de potenciar i quines millorar? Són algunes de les qüestions que s’abordaran en aquesta formació amb la finalitat de dotar els professionals participants d’importants recursos per a posicionar-se de la forma més òptima possible davant el context laboral actual. A més, també podran adquirir tècniques sobre gestió emocional en l’àmbit professional.
Amb tot això, es definirà l’objectiu laboral i un pla d’acció adequat a cada participant.

PRACTICA LA VENDA DE TU MATEIX MITJANÇANT L’ ELEVATOR PITCH

Com fer que la meva candidatura sigui la més atractiva? Si consideres que tens un bon currículum, però se’t dóna malament vendre’t en una entrevista de feina, aquest curs és per a tu. En ell, t’ajudarem a incorporar l’ Elevator Pitch al teu currículum, estructurant una presentació breu de la teva trajectòria professional, destacant els teus punts de valor per a aconseguir posicionar-te entre la resta de possibles candidats i captar l’atenció dels/les seleccionadors/es.

LA COMUNICACIÓ PER A LA RECERCA DE FEINA: COM DIFERENCIAR-TE DE LA RESTA DE CANDIDATURES

En una entrevista de feina no només parlem amb la veu, de manera que és molt important conèixer i saber aplicar elements i tècniques de comunicació (tant verbal com no verbal), ja que podem estar dient una cosa i transmetent als reclutadors una altra molt diferent amb el nostre to de veu, cos, postura, gestos… En aquesta formació ens endinsarem en tot això per a ajudar-te en el procés de cerca de feina.

Totes aquestes formacions es realitzaran en modalitat online. Podeu obtenir més informació clickant directament sobre la imatge de cada curs, des d’on també accedireu a la pàgina per a inscriure-us-hi. Per a qualsevol aclariment no dubteu a consultar-nos al telèfon 936 352 575 o enviant un correu electrònic a promocio.economica@castelldefels.org. La Guaita, Centre de Suport a l’ Economia de Castelldefels.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X