skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Nova Edició Del Programa JENP Per A Joves Titulats De Castelldefels

Nova edició del Programa JENP per a joves titulats de Castelldefels

L’oferta va destinada a joves menors de 30 anys amb titulació universitària, de cicles formatius i/o amb certificat de professionalitat, que busquen experiència laboral en el seu àmbit professional. El programa JENP inclou la contractació de joves titulats per part de l’Ajuntament de Castelldefels.

En el marc del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, el SOC incentiva la contractació en pràctiques de joves amb formació per millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i afavorir d’aquesta manera la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

El Programa d’Experiències Professionals (JENP-Joves en pràctiques), té l’objectiu d’impulsar la contractació, per part dels ajuntaments, consells comarcals i altres entitats d’arreu de Catalunya, de joves d’entre 18 i 29 anys, en situació d’atur, amb formació de grau universitaricicles formatius i/o certificats de professionalitat inscrits al sistema de Garantia Juvenil.

L’Ajuntament de Castelldefels contractarà amb aquesta subvenció a joves amb titulació reglada, sota la modalitat contractual de pràctiques, durant un període de sis mesos a jornada completa en el departament i equipament municipal vinculat als estudis acadèmics del/la jove, amb la finalitat de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

Les persones contractades seran les resultants d’un procés de selecció que obrirà el Servei d’Ocupació de Catalunya amb la col·laboració de la Guaita, Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels.

Quins s´on els requisits per beneficiar-se del programa JENP?

Per formar part del Programa Joves en pràctiques de Garantia Juvenil, la persona caldrà que compleixi amb els següents requisits:

  • Tenir entre 18 a 29 anys.
  • Estar inscrit/a al sistema nacional de Garantia Juvenil i, per tant, complir els requisits (no està actualment estudiant ni treballant).
  • Estar inscrit/a com a persona demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
  • Estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat que habiliti per a l’exercici professional.
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.
  • No haver participat en anteriors convocatòries del programa Joves en pràctiques

Si necessites més informació, pots contactar aquí o trucar-nos al 936352575.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X