skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Obertes les inscripcions per a l’onzena edició de la Casa d’Oficis de Vista Alegre

El programa municipal de formació i treball adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys, inclou la contractació laboral de l’alumnat per una totalitat de sis mesos • El projecte enguany torna a oferir tres mòduls: Atenció a les persones, Manteniment i arranjament de les llars i Capacitació digital i creació 3D.

Un any més, l’Ajuntament de Castelldefels inicia el programa Casa d’Oficis de Vista Alegre, on s’alterna la formació i el treball destinat als i les joves menors de 29 anys, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del programa “Treball als barris”. Aquest programa està orientat a la inserció laboral mitjançant la qualificació professional, aprenent un ofici en un context de treball real.

Enguany, la Casa d’Oficis compta amb vuit places per a cada especialitat. Les inscripcions per a la nova edició estan obertes i es pot accedir mitjançant la pàgina web de La Guaita. El període d’inscripció finalitza el pròxim 1 de novembre del 2023.

Els requisits que han de complir les persones interessades són:

  • Tenir entre 16 i 29 anys.
  • Estar en situació d’atur (inscrits a l’Oficina de Treball com a demandants d’ocupació, DONO).
  • Nivell formatiu graduat en ESO o equivalent.
  • Preferentment persones del barri de Vista Alegre.
  • Habilitats comunicatives en català i castellà.

La Casa d’Oficis té com a objectiu la millora de les competències i qualificacions professionals dels joves en situació d’atur. El departament de Promoció econòmica, juntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya, promouen una edició més aquest programa per generar als joves participants els recursos necessaris per a la incorporació al mercat laboral amb garanties d’èxit, o bé que es puguin reincorporar a la formació reglada per a continuar formant-se professionalment.

*Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte “Treball als barris”.

+ INFORMACIÓ:

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X