skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Plans d’Ocupació 2024: Llistes provisionals d’admesos i exclosos

En els següents enllaços podeu consultar les llistes provisionals d’admesos i exclosos del procés de selecció dels Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Castelldefels. L’objectiu és crear una borsa de treball per a noves contractacions de persones desocupades, residents prioritàriament al municipi, durant l’any 2024.

El període d’al·legacions serà del 13 al 24 de novembre a l’OAC (edifici de l’Ajuntament) de dilluns a divendres de 8:30 a 14:30 hores, i dimarts, dimecres i dijous de 16 a 19:30 hores. També es poden presentar a través d’aquest web.

*És necessari demanar cita prèvia

Les contractacions seran per un període d’entre 6 i 12 mesos màxim, en funció de les necessitats dels serveis, i es gestionaran a través de diferents plans d’ocupació implementats per La Guaita.

L’Ajuntament de Castelldefels, la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona col·laboraran en el finançament d’aquestes noves contractacions a través de programes de suport i foment de l’ocupació.

Aquestes contractacions temporals tenen un objectiu social orientat a interrompre períodes llargs d’inactivitat laboral de persones en atur i residents, prioritàriament, a Castelldefels. De la mateixa manera, les persones seleccionades poden incrementar les seves possibilitats d’ocupació afegint experiència laboral en diferents sectors als seus currículums.

Perfils professionals previstos:

  • Auxiliars administratius
  • Auxiliars tècnics adscrits a diferents departaments
  • Peons i personal de neteja, jardineria i manteniment
  • Agents cívics, informadors, enquestadors
  • Personal de manteniment de platges
  • Auxiliars de serveis

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X