skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Recta final de l’oferta formativa 2021 a La Guaita: darreres places disponibles!

La programació formativa de La Guaita per 2021 arriba a la seva recta final tot i que algunes de les formacions ofertades i programades hores d’ara tenen un calendari que va més enllà d’aquest any. Oportunitats formatives de qualitat, adreçades a persones en edat laboral, empreses, comerç local i persones treballadores autònomes que us recordem a continuació.

Formació per empreses i comerços de Castelldefels:

GOOGLE ADWORDS EXPRESS: PUBLICITAT A LA XARXA PER A NEGOCIS DE PROXIMITAT:

El curs previst pel proper 24 de novembre està pensat per aprofitar les possibilitat de crear campanyes d’abast local i la difusió de les cerques des dels dispositius mòbils que obren un enorme ventall de possibilitats per botigues, comerços de proximitat i empreses que ofereixen els seus serveis a clients d’àmbit local. Us podeu inscriure aquí.

5 ESTRATÈGIS I 4 TÈCNIQUES INFAL·LIBLES PER FIDELITZAR CLIENTS

L’1 de desembre està prevista la realització del curs d’estratègia i tècniques de fidelització de clients. Una formació adreçada a persones directives, comercials, o que estiguin relacionades en l’activitat comercial de l’empresa.

L’objectiu de la formació de 8 hores repartides en dos sessions és treballar amb les 5 millors estratègies que es poden aplicar perquè la vostra empresa gaudeixi d’una cartera de clients fidels.

En definitiva, estratègies d’èxit sobre com convertir als teus clients en clients habituals, i que recomanin la teva marca a tota la seva xarxa de contactes. Inscripcions aquí.

Formacions per a persones en situació d’atur

El 15 de desembre està previst l’inici del curs (Nivell 2) Activitats Administratives en la relació amb el client. Una formació adreçada a persones en situació d’atur i/o ERTO i que s’emmarca en el programa de Formació d’Oferta a Àrees Prioritàries (FOAP) i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb Certificat de Professionalitat que, recordeu, són documents oficials que acrediten les competències professionals i garanteixen que la persona que l’obté té els coneixements, les habilitats i les aptituds per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències del mercat de treball.

Un curs online de 840 hores que té com a objectiu aprendre a realitzar les operacions de recepció i recolzament a la gestió administrativa derivada de les relacions amb el públic o client, intern o extern, amb qualitat de servei, dins del seu àmbit d’actuació i responsabilitat, utilitzant els mitjans informàtics i telemàtics.

El termini d’inscripció acaba el 8 de desembre i podeu formalitzar la vostra inscripció aquí.

Formacions per a persones en edat laboral

D’aquí a finals d’any hi han dos formacions més previstes i adreçades a persones en edat laboral. Les formacions són:

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X