skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Casa Oficis IX edició

Obertes les inscripcions per a la IX edició de la Casa d’Oficis

La Casa d’Oficis Vista Alegre continua formant i oferint una contractació laboral a persones joves. Així, el proper 15 de novembre arrenca una nova edició d’aquest programa municipal de formació i treball, que inclou la contractació laboral de l’alumnat durant sis mesos per part de l’Ajuntament de Castelldefels dins les àrees pròpies de la seva formació.

A més, l’edició d’enguany presenta una novetat ja que s’oferirà un nou mòdul, a banda dels altres dos que incloïen les passades edicions. Es tracta d’un nou mòdul sobre l’entorn digital, que té per objectiu formar els i les participants en una de les noves professions del futur. Així, aprendran les eines de programació i coneixements necessaris per dissenyar webs, apps i el tractament en xarxes més adient per apropar la tecnologia de manera comunitària salvant la bretxa digital existent.

Els altres dos mòduls, ja coneguts d’edicions anteriors són: Atenció a les persones (Dinamització Comunitària), a través del qual s’ensenya l’ofici d’aquesta família professional: dinamitzador comunitari i monitor de lleure infanto juvenil, Manteniment i arranjament de les llars, en què s’ensenyen els oficis de la construcció, capacitant els alumnes per a realitzar  petites reparacions d’avaries als edificis i en les seves instal·lacions i treballs d’obra de paleta, electricitat, pintura i jardineria.

El programa s’adreça a persones joves d’entre 16 i 29 anys, per tant, només s’hi poden incorporar aquells candidats (preferiblement residents al barri de Vista Alegre) que tinguin menys de 30 anys arribada la fase de contractació laboral, que serà el mes de maig de 2022. A més, han d’estar en situació d’atur, inscrites a l’Oficina de treball com a demandants d’ocupació (DONO), i disposar d’ un nivell formatiu de Graduat en ESO, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mig o equivalent (hi podrà accedir també qui superi una prova específica de nivell i l’entrevista de selecció) i tenir habilitats comunicatives en català i castellà.

Tots 3 mòduls estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als barris, però ja us hi podeu inscriure:

La data prevista d’inici de tots 3 mòduls és 15 de novembre de 2021 allargant-se fins el 31 d’octubre de 2022, en horari de 08.30 a 15.00 hores de dilluns a divendres. Consten d’una primera fase formativa teòrico-pràctica de 6 mesos (fins el 30 d’abril de 2022) i un cop superada aquesta, d’una segona fase de contractació per part de l’Ajuntament durant els sis mesos restants en la modalitat de “contracte per a la formació i aprenentatge”.

El període de preinscripció finalitza el proper 15 de novembre de 2021.

La Casa d’Oficis, organitzada per l’Ajuntament de Castelldefels, és un programa orientat a la inserció laboral de joves menors de 30 anys mitjançant la qualificació professional, aprenent un ofici en un context de treball real. Compta amb un índex de participació de més del 80% i més d’un 70% d’inserció laboral. Durant els dotze mesos de durada del projecte, els i les joves participants adquireixen les destreses i actituds necessàries mentre treballen en serveis d’interès col·lectiu per a la comunitat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X