skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
L’Aldana Treballa Actualment A L’Ajuntament De Castelldefels Gràcies Al Programa JENP De Garantía Juvenil.

L’Aldana treballa actualment a l’Ajuntament de Castelldefels gràcies al programa JENP de Garantía Juvenil.

Aldana Jurquiza, jove de 25 anys, ciutadana de Castelldefels i titulada en Psicologia i amb un Màster en Màrqueting i investigació de mercats, es troba des de finals de desembre de 2020 treballant a l’Ajuntament de Castelldefels en la modalitat contractual de pràctiques, com a Tècnica auxiliar d’ocupació oferint suport en la gestió del Projecte Casa d’oficis, emmarcat al Programa treball als barris de Vistalegre.

La seva tasca a desenvolupar està vinculada a realitzar les següents actuacions entre d’altres:

  • Intervenció en processos de selecció dels candidats participants
  • Suport en tasques d’execució del programa, seguiment i avaluació posterior
  • Intervenció psicopegagògica amb els participants (Orientació, seguiment i tutorització individual en l’itinerari professional i formatiu als/les usuaris/es)
  • Dinamització de grups, tècniques de recerca de feina, intermediació laboral
  • Col·laboració en la gestió del contingut de difusió en xarxes socials i pàgina web

Aquest contracte ha estat possible gràcies al Programa d’Experiències Professionals JENP subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu i gestionat per La Guaita, Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels.

El SOC mitjançant aquesta convocatòria incentiva la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

L’Aldana, jove contractada comenta que “en un moment d’incertesa causat per la pandèmia, aquest programa m’ha donat la oportunitat d’assolir experiència i estar en un entorn de treball ideal i molt enriquidor”.

Les persones seleccionades son contractades per treballar durant un període de sis mesos a jornada completa en les àrees i departaments de l’Ajuntament vinculats a la seva formació.

El JENP s’adreça a joves menors de 30 anys en situació d’atur i amb titulació universitària, de cicles formatius i/o amb certificat de professionalitat, que busquen experiència laboral en el seu àmbit professional.

Quins són els requisits per formar part del Programa Joves en pràctiques de Garantia Juvenil?

  • Tenir entre 18-29 anys.
  • Estar inscrit/a al sistema de Garantia Juvenil i, per tant, complir amb els requisits.
  • Estar inscrita com a persona demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
  • Estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat que habiliti per a l’exercici professional.
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Demana més informació aquí

La Guaita, Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels.
Carretera de la Sentiu, 1, 08860 Castelldefels / Tlf. 936352575

Resolució TSF/2537/2020, de 8 d’octubre, per la qual s’obre la convocatòria, per a l’any 2020, per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya (SOC – JENP) (ref. BDNS 528091).

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X