skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Els 17 Joves Participants A La Casa D’Oficis De Vista Alegre VIII Ja Treballen Per A L’Ajuntament De Castelldefels

Els 17 joves participants a la Casa d’Oficis de Vista Alegre VIII ja treballen per a l’Ajuntament de Castelldefels

Després de 4 mesos de formació, 100% presencial, els i les 17 alumnes de la Casa d’Oficis han estat contractats per l’Ajuntament de Castelldefels, passant a formar part de la plantilla municipal. Així, els pròxims 6 mesos, des del dia 1 de maig i fins al pròxim 31 d’octubre estaran treballant fent diverses tasques vinculades al barri de Vista Alegre.

D’una banda, els/les 10 participants del mòdul 1 d’ “Atenció a les persones” (formació relacionada amb l’àmbit social) faran treballs de suport a escoles, casals d’estiu i dinamització comunitària, entre altres.

D’altra banda, els 8 alumnes del mòdul 2 de “Manteniment i arranjament de les llars”, desenvoluparan tasques de rehabilitació i manteniment en equipaments i instal·lacions municipals, escoles i via pública.

Gràcies a la pràctica realitzada durant els 4 mesos de formació, aquests alumnes/as han adquirit coneixement, habilitats i nous hàbits, que els ajudaran en aquesta nova etapa com a treballadors/as, podent millorar les seves competències alhora que adquireixen experiència. En finalitzar el projecte, estaran preparats per a poder optar a millors ocupacions en aquests àmbits treballats i/o a seguir amb les seves respectives formacions i/o projectes.

En aquesta segona fase els alumnes treballadors continuaran formant-se de manera professionalitzadora per a adquirir els títols específics que donin valor afegit al seu currículum.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X