skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Nova Formació A L’aula Virtual De La Guaita Per A Persones En Situació D’atur I ERTO

Nova formació a l’aula virtual de La Guaita per a persones en situació d’atur i ERTO

ACTIVITATS ADMINISTRATIVES EN LA RELACIÓ AMB EL CLIENT (NIVELL 2)

Aquest curs s’enmarca dins el programa FOAP ( Formació d’Oferta a Àrees Prioritàries) subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i s’adreça a persones en situació d’atur o ERTO.

Amb aquesta formació, els i les participants, adquiriran els coneixements necessaris per a la realització d’ operacions de recepció i recolzament a la gestió administrativa derivada de les relacions amb el públic o client, ja sigui intern o extern, amb qualitat de servei, utilitzant els mitjans informàtics i telemàtics.

Així, entre els continguts del curs es troben tècniques de recepció i comunicació, operacions administratives comercials, l’enregistrament de dades, la gestió d’arxius, ofimàtica i anglès professional per a la gestió administrativa en la relació amb el client, així com formació complementària en riscos laborals. A més, inclou un mòdul de pràctiques professionals no laborals de 120 hores.

Tot plegat amb l’objectiu d’oferir una alternativa laboral en aquests moments complicats a totes aquelles persones que degut a la crisi sanitària de la Covid19 han perdut parcial o totalment la seva feina. Les sortides professionals que ofereix aquesta formació, en un àmbit on sempre hi ha demanda, són àmplies: auxiliars administratius amb tasques d’atenció al públic, recepcionistes en oficines, empleats administratius en serveis d’emmagatematge i recepció, enregistradors de dades…

El curs es realitzarà online a través de La Guaita i tindrà una durada aproximada de 10 mesos, des del 29 de desembre de 2020 fins el 15 d’octubre de 2021, amb un total de 840 hores de formació, de 9.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres.

La data màxima de preinscripció és dilluns 21 de desembre de 2020.

La Guaita és un centre de formació homologat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Programem cursos de formació amb l’objectiu de que actualitzeu els vostres coneixements de cara a poder exercir una professió o millorar el vostre exercici professional.


This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X