skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Projecte Singulars: Noves Oportunitats Per Joves De Castelldefels

Projecte Singulars: noves oportunitats per joves de Castelldefels

El projecte Singulars, gestionat des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació, orientarà i formarà a 20 joves d’entre 16 i 29 anys en situació d’atur o en actiu, residents a Castelldefels o derivats d’altres punts d’atenció de la comarca, amb l’objectiu de millorar les seves possibilitats d’incorporació en el mercat de treball.

Tot i restar pendent de subvenció, al mes de març a La Guaita posem en marxa nova convocatòria del Projecte Singulars.

Una actuació supramunicipal amb altres municipis del Baix Llobregat i amb la Coordinació del Consell Comarcal, consistent en crear un conjunt de punts d’atenció per la Comarca acollits als centres municipals d’ocupació dels ajuntaments participants.

Projecte Singulars: Què ofereix?

El projecte desenvolupa un itinerari ocupacional, dirigit específicament a joves menors de 30 anys, que estiguin en situació d’atur i inscrits a la Garantia Juvenil, o en actiu buscant la millora de la seva l’ocupabilitat, inserció laboral i/o retorn al sistema educatiu.

  • Formació professionalitzadora i transversal
  • Pràctiques en empreses
  • Tutories d’orientació i acompanyament a la inserció laboral.
  • Possibilitat de contracte de treball (línia 2 de subvenció per empreses)

La Formació professionalitzadora tindrà l’objectiu de complementar les competències tècniques i professionals presentades, i millorar així la ocupabilitat. Les especialitats formatives i laborals desenvolupades a Castelldefels seran:

  • Recepció i atenció al visitant en allotjaments i/o punts d’informació turística
  • Màrqueting i Comunicació Digital

El personal tècnic que tutoritzarà als i les joves oferirà un acompanyament en el seu procés d’anàlisis i pressa de decisions de l’itinerari formatiu i/o laboral que decideixi.

Es facilitarà un acompanyament en l’entrada de la persona jove al mercat de treball, seguint el pla de treball i respectant l’objectiu laboral marcat en el moment d’entrada al programa.

Si estàs interessat o interessada en participar del programa Singulars, no dubtis a contactar amb La Guaita. (936 352 575)

Més informació

Back To Top
X