skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Sis joves titulats treballen actualment a l’Ajuntament de Castelldefels gràcies al programa JENP

Sis joves titulats han estat contractats en els darrers mesos per l’Ajuntament de Castelldefels en la modalitat contractual de pràctiques. Ha estat gràcies a un procés de selecció obert pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb la col·laboració de La Guaita, el Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels.

El Programa d’Experiències Professionals JENP (Joves EN Pràctiques) s’enmarca dins el sistema de Garantia Juvenil a Catalunya i busca millorar l’ocupabilitat de joves amb formació. Amb aquestes pràctiques laborals es pretén que els joves acabats de titular adquireixin aptituds i competències professionals i afavorir la seva incorporació al mercat laboral.

Les persones seleccionades han estat contractades per treballar durant un període de sis mesos a jornada completa en les àrees i departaments de l’Ajuntament vinculats a la seva formació com ara Igualtat, Participació Ciutadana, Salut i Consum, Educació, Pau i Solidaritat o Comunicació.

Aquest programa els permet posar en pràctica tots aquells coneixements adquirits durant la seva formació a diferents equipaments municipals. És el cas del biòleg ambiental Claudio Bracho, qui actualment està treballant al Centre Cívic Frederic Mompou de Castelldefels a l’àrea de Salut i Consum o de l’Alberto Prieto, periodista a la ràdio municipal.

El JENP s’adreça a joves menors de 30 anys en situació d’atur i amb titulació universitària, de cicles formatius i/o amb certificat de professionalitat, que busquen experiència laboral en el seu àmbit professional.

Requisits per formar part del Programa Joves en pràctiques de Garantia Juvenil

  • Tenir entre 18-29 anys.
  • Estar inscrit/a al sistema de Garantia Juvenil i, per tant, complir amb els requisits.
  • Estar inscrita com a persona demandant d’ocupació no ocupada (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
  • Estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat que habiliti per a l’exercici professional.
  • Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

La Guaita, Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels.
Carretera de la Sentiu, 1, 08860 Castelldefels / Tlf. 936352575

Back To Top
X