skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Obertes inscripcions nova edició del servei de digitalització La Guaita

Nova edició del Servei de Digitalització per a comerços i pimes de Castelldefels

L’Ajuntament de Castelldefels, mitjançant el Centre de Suport a l’Economia, La Guaita, inicia una nova edició del Servei de Digitalització per a comerços i pimes de Castelldefels. Un servei de consultoria especialitzada en la diagnosi i acompanyament a la digitalització de petites empreses locals, de manera individualitzada, amb 30 places disponibles.

El servei inclou un acompanyament en la implementació de millores en àrees clau per al desenvolupament digital de qualsevol negoci com la presència a Internet, l’estratègia de comunicació i màrqueting digital, la utilització de canals de venda en línia i la digitalització dels processos de gestió de l’empresa.

En aquest enllaç està disponible tota la informació del Servei de Digitalització per a comerços i pimes de Castelldefels. Per formalitzar la preinscripció únicament caldrà enviar un correu electrònic mostrant el vostre interès abans del 15 de desembre de 2022 (trobareu l’enllaç directe al final de la pàgina). A partir d’aquí, els tècnics responsables del servei us guiaran en tot el procés.

El procés d’acompanyament de l’assessoria personalitzada s’estructurarà en 3 fases, amb tantes sessions de treball presencials o virtuals com calguin, per pactar un pla d’acció. Dividides en 3 etapes: Formació, Diagnosi i Assessoria individualitzada.

Les primeres sessions formatives, corresponents a la Fase 1, estan previstes per als dies 16, 23 i 30 de gener, i 6 i 13 de febrer de 2023, sempre en horari de 9 a 13 hores i mitjançant videoconferència.

El balanç del servei de digitalització el 2022

El 76% de les empreses participants van completar el programa previst. Dels 30 negocis locals participants en l’edició del 2022, 26 es van mantenir actius durant tot el procés, si bé no tots van consumir el total d’hores d’assessoria personalitzada que tenien assignades, bé perquè no resultessin necessàries o per indisponibilitat puntual del participant en alguns casos. En total, 234 hores d’assessorament individual desenvolupades entre febrer i agost de 2022.

Els resultats van més enllà: el 100% dels participants han creat bases de dades per interactuar amb els seus clients potencials i en tots els casos han augmentat el volum de respostes i peticions. També s’ha propiciat la redacció de continguts web, correu electrònic i xarxes socials per millorar la comunicació sobre productes i serveis.

En definitiva, es tracta d’un servei professional i personalitzat d’assessoria i acompanyament en el procés de transformació digital d’un negoci o empresa que ja han gaudit i aprofitat els següents negocis de Castelldefels:

Back To Top
X