skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Recursos Per A Persones Emprenedores. Per On Començar?

Recursos per a persones emprenedores. Per on començar?

Quins recursos per a persones emprenedores estan disponibles i resulten útils o imprescindibles? Per on començar?

Perquè són moltes les persones emprenedores les que, davant un repte tan important com és el de muntar el seu propi negoci, es veuen desorientades en el moment de buscar informació i suport per a posar en marxa aquest repte.

Moltes vegades, les Administracions tenen unes idiosincràsies que són difícils d’assumir per part dels ciutadans. Però és important que la persona emprenedora faci una recerca activa d’aquesta ajuda perquè, de fet, trobarà més del que acostuma a creure.

Tot el que necessites per a emprendre, a La Guaita.

Què hem de dir dels nostres serveis de La Guaita? L’Àrea de Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Castelldefels posa a disposició de les persones emprenedores una sèrie de serveis d’informació, orientació, assessorament i formació, a més dels serveis propis com Punt PAE des del qual podem facilitar els tràmits d’alta de l’empresa (autònoms i societats limitades, principalment).

No obstant això, cal recordar que La Guaita és només una més de les entitats que formen part de la Xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya. És molt recomanable navegar pels diferents continguts del seu web. Allà trobaràs molta informació sobre el que una persona emprenedora hauria de tenir en compte abans de començar.

Recursos per a persones emprenedores: Els destacats

Entre els recursos que pots trobar al web, podem destacar els següents:

  • El Test d’Idea. Amb unes preguntes fàcils, et dirà l’estat de maduresa del teu projecte empresarial. Aquesta eina t’ajudarà a reflexionar sobre la teva proposta i la forma com la vols desenvolupar. Trobaràs diverses preguntes per fer-te reflexionar sobre el procés d’emprendre un negoci i ajudar-te a identificar els punts forts principals de la teva proposta, i els punts febles, perquè els puguis reorientar.
  • Les claus per a emprendre. És un aplicatiu multimèdia que t’ajudarà a treballar i incorporar un conjunt d’actituds, habilitats i destreses que contribueixen a l’èxit de qualsevol projecte empresarial: les competències emprenedores.
  • El Pla d’Empresa en linia. Tens la possibilitat de treballar el teu pla d’empresa d’una manera assistida i en línia.

Per a algunes d’aquestes aplicacions, necessites una clau para identificar-te, que pots obtenir anant a alguna de les entitats de la Xarxa, com és La Guaita. Posa’t en contacte amb nosaltres trucant al 93 635 25 75.

Back To Top
X