skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Nova Subvenció Per Restauradors I Centres D’estètica I Bellesa

Nova subvenció per restauradors i centres d’estètica i bellesa

Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya s’articula una línia de subvencions de 40 milions d’euros, adreçada a autònoms, pimes i microempreses dels sectors de la restauració i d’estètica i bellesa, per al quals el tancament temporal dels seus establiments suposa una disminució dràstica de la facturació.

La dotació inicial per a aquesta línia de subvencions s’eleva a 40 milions d’euros, que es podran ampliar en funció de les necessitats. L’import màxim concedit per cada beneficiari serà de 1.500 euros.

Es podran sol·licitar a partir de dimecres 28 d’octubre a les 9:00h i durant 15 dies hàbils o exhauriment de pressupost

Si necessiteu ajut per a una correcta tramitació, no dubteu a contactar amb La Guaita, trucant al 936 352 575 perquè els nostres tècnics us acompanyin durant el procés.

Qui pot sol·licitar aquesta subvenció?

Els professionals autònoms i pimes que prestin activitats de restauració (bars, restaurants i cafeteries, inclosos aquells que presten la seva activitat dins d’un establiment col·lectiu com poden ser centres comercials o mercats municipals) o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa, donades d’alta en el cens de l’impost d’activitats econòmiques, que han estat obligades al tancament en base a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d’octubre, per la qual s’adopten noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

Si un restaurant es troba tancat però fa menjar per emportar també pot ser beneficiari d’aquesta línia de subvenció, igual que les perruqueries que tenen donada d’alta l’activitat d’estètica al mateix establiment. Podeu resoldre dubtes a les preguntes freqüents.

Com sol·licitar-la?

Hi han tres canals disponibles:

Quina documentació caldrà presentar per demanar la subvenció?

  • Emplenar el formulari de sol·licitud
  • Declaració responsable (descarrega model)
  • Fotografia de la façana de l’establiment
  • Fotografia de l’interior de l’establiment

Serà subvencionable qualsevol despesa que s’hagi tingut des de l’1 de gener de 2020 (lloguers, subministres, compra de productes/mercaderies, despeses de gestoria…) de la qual en tinguem una factura. Aquesta subvenció és compatible amb qualsevol línia d’ajut de l’estat o de la Generalitat.

Abans del 31 de desembre de 2020, el CCAM emetrà una resolució amb les sol·licituds que s’han atorgat i les que s’han inadmès en el cas de no complir amb els requisits d’aquest programa. En el moment que es publica la resolució a l’e-tauler de la Generalitat l’usuari rebrà una comunicació al mail que hagi indicat a la sol·licitud.

Més informació:

Back To Top
X