skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
El Futur De L’hostaleria I El Turisme, A Debat!

El futur de l’hostaleria i el turisme, a debat!

L’Ajuntament de Castelldefels, a través de La Guaita i en col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels han organitzat, en el marc del programa ON Innovem, una sèrie de conferències online amb destacades professionals del sector per a analitzar els reptes i les oportunitats de futur d’un sectors tan imporants per Castelldefels com la restauració i el turisme.

El cicle consta de tres conferències, la primera de les quals va tenir lloc el passat 5 de novembre. De la mà de la Sònia Grasa, consultora experta en Marketing i vendes en sector Food i Restauració, es va parlar de “Com afrontar el futur i les alternatives de negoci a l’hostaleria”.

Futurisme, el futur del turisme

El proper 19 de novembre, també online, el professor de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona, José Antonio Donaire, impartirà una conferència amb un títol que ho diu tot: Futurisme. Serà de 10 a 11:30 hores i us podeu inscriure aquí.

Gestió intel·ligent de negocis d’hostaleria

Us agradaria conèixer les tendències del mercat hostaler nord-americà i com aplicar aquests canvis en el nostre context nacional actual? En quins aspectes hauria de posar focus ara mateix qualsevol restaurador o restauradora? Els nous segments de negoci, la digitalització…

De tot això ens parlarà, dijous 26 de novembre, el director de Gastrouni, Óscar Carrión, ens parlarà de les claus de la gestió intel·ligent de negocis d’hostaleria. Serà de 10 a 11:30 hores i us podeu inscriure aquí.

Back To Top
X