skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Subvencio municipal COVID-19 establiments comercials castelldefels

Subvenció municipal COVID-19: fins a 2000€ per comerços de més de 400 metres

L’Ajuntament de Castelldefels manté oberta fins el 30 de novembre la tercera convocatòria de subvencions municipals per a pal·liar les conseqüències econòmiques derivades de la crisi sanitària de la Covid-19.

Amb un pressupost total de 750.000€ en total, la subvenció està destinada a establiments comercials de més de 400 metres quadrats de superfície o ubicats a centres comercials que hagin vist afectada la seva activitat arran els decrets i resolucions publicats al mes d’octubre per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia.

Els establiments comercials d’aquestes característiques, sempre i quan compleixin els requisits que expliquem més endavant, encara poden itramitar la sol·licitud adreçant-se a l’Oficina Virtual d’Atenció a comerços, pimes, persones treballadores autònomes i empreses de serveis de Castelldefels de La Guaita, o trucant directament al 935 113 066 en horari de 9 a 14 hores.

Qui pot optar a la subvenció i quin és l’import?

Activitats empresarials especialment afectades per la resolució  SLT/1/2021 de 4 de gener:

  • Establiments comercials de més de 400 m2
  • Establiments Comercials ubicats a centres comercials, galeries comercials o recintes comercials

Import a subvencionar: 2000 euros. No hi poden optar els establiments comercials dedicats a la venda de productes essencials, productes higiènics, centres de veterinària, perruqueries, centres d’estètica, concessionaris d’automòbils i centres de jardineria

Quina documentació hauré de presentar?

  • Formulari de sol·licitud i justificació.
  • Document d’ alta censal de l’ activitat, model 036 o 037 d’Hisenda.
  • L’acreditació de la despesa a subvencionar segons l’article o) de la convocatòria.
  • Llicència municipal d’activitat, en el cas de disposar d’establiment.

Per a més informació sobre aquesta tercera subvenció municipal linkeu a la seu electrònica de l’ajuntament de Castelldefels (seleccionant l’àmbit de “Activitat Econòmica i Treball”) on trobareu les bases reguladores de la subvenció, la convocatòria i el formulari de sol·licitud i un cop us hagueu assegurat de complir amb els requisits, podeu iniciar el tràmit.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X