skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Oberta la convocatòria a la tercera subvenció municipal per a empreses i persones treballadores autònomes de Castelldefels

L’Ajuntament de Castelldefels ja ha obert la tercera convocatòria de subvencions municipals per a pal·liar les conseqüències econòmiques derivades de la crisi sanitària de la Covid-19. Aquesta partida, que compta amb un pressupost total de 750.000€, està destinada a titulars d’un negoci d’hoteleria, establiments comercials de més de 400 metres quadrats de superfície o ubicats a centres comercials i a persones treballadores autònomes sense local comercial que hagin vist afectada la seva activitat arran els decrets i resolucions publicats al mes d’octubre per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia.

Aquests tres grups, sempre i quan compleixin els requisits que expliquem més endavant, ja poden iniciar els tràmits per a sol·licitar-la adreçant-se a l’Oficina Virtual d’Atenció a comerços, pimes, persones treballadores autònomes i empreses de serveis de Castelldefels de La Guaita, o trucant directament al 935 113 066 en horari de 9 a 14 hores.

Quan i com sol·licitar la nova subvenció?

La sol·licitud de la subvenció serà telemàtica i el període de presentació de les sol·licituds és des de la data de la publicació al BOPB d’aquesta convocatòria, el passat del 12 d’agost, i fins al dia 30 de novembre de 2021, tot i que la concessió de les subvencions es durà a terme mitjançant un règim de concurrència competitiva, és a dir, importen l’ordre d’entrada de la tramitació i la documentació presentada.

Les persones que s’hagin beneficiat d’alguna altra convocatòria extraordinària també podran ser beneficiàries d’aquesta tercera fase.

La sol·licitud de la subvenció és telemàtica i finalitza el proper 30 de novembre de 2021. La percepció prèvia de subvencions anteriors no és excloent, però sí és important l’ordre d’entrada de la tramitació.”

Quina documentació hauré de presentar?

 • Formulari de sol·licitud i justificació.
 • Document d’ alta censal de l’ activitat, model 036 o 037 d’Hisenda.
 • L’acreditació de la despesa a subvencionar segons l’article o) de la convocatòria.
 • Llicència municipal d’activitat, en el cas de disposar d’establiment.
 • Declaració de Renda, any 2020, en el cas de les persones treballadores autònomes.

Qui pot optar a la subvenció i quin és l’import?

Línia A) COVID Hotels:

Establiments hotelers i allotjaments turístics amb centres de treball a Castelldefels: Empreses que tinguin com a activitat principal una activitat corresponent a l’Agrupació 68 de l’IAE (Servicios de Hospedaje). En aquest cas l’import de la subvenció serà de 200 euros per habitació.

Línia B) COVID Autònoms:

Persones donades d’alta al RETA amb anterioritat al 31 de desembre de 2019, amb activitat a Castelldefels, sense local comercial, que durant l’exercici de 2020 hagin ingressat menys de 26.600€. Import a subvencionar: 1000 euros.

Línia C) COVID Establiments Comercials

Activitats empresarials especialment afectades per la resolució  SLT/1/2021 de 4 de gener:

 • Establiments comercials de més de 400 m2
 • Establiments Comercials ubicats a centres comercials, galeries comercials o recintes comercials

Import a subvencionar: 2000 euros.

Queden exclosos d’aquesta convocatòria:

 • Les entitats sense ànim de lucre que poguessin tenir activitat econòmica
 • Els autònoms societaris
 • Els autònoms col·laboradors
 • Els establiments comercials dedicats a la venda de productes essencials, productes higiènics, centres de veterinària, perruqueries, centres d’estètica, concessionaris d’automòbils i centres de jardineria

Pels comerços exclosos d’aquesta convocatòria i que hagin estat afectats pel projecte de remodelació de l’Avinguda Constitució de Castelldefels, els recordem que continua oberta d’altra banda la línia de subvencions destinada a pal·liar els efectes negatius de les obres de la C-245 de Castelldefels fins el 15 de setembre.

Per a més informació sobre aquesta tercera subvenció municipal linkeu a la seu electrònica de l’ajuntament de Castelldefels ( seleccionant l’àmbit de “Activitat Econòmica i Treball”) on trobareu les bases reguladores de la subvenció, la convocatòria i el formulari de sol·licitud i un cop us hagueu assegurat de complir amb els requisits, podeu iniciar el tràmit.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X