skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Jornades ON a Castelldefels

Jornades ON a Castelldefels: cita ineludible amb el futur i la innovació en el turisme i la restauració

Els propers 24, 25 i 26 de maig, l’Ajuntament de Castelldefels organitza la tercera edició de les Jornades ON d’innovació, un espai de divulgació de l’ON Innovem, l’Oficina Local de la Transferència de la Tecnologia, que esdevé un punt de trobada entre empreses, entitats, ciutadania i universitat i centres de recerca per a compartir i difondre les darreres tendències en innovació i tecnologia aplicada al món empresarial.

Amb aquesta tercera edició, l’Ajuntament de Castelldefels referma la seva aposta per la innovació en sectors clau per al desenvolupament i la reactivació econòmica de Castelldefels com el turisme i la restauració. Inscripción ja obertes aquí.

El programa de les Jornades ON a Castelldefels

Les Jornades ON d’innovació se celebraran a Castelldefels els dies 24, 25 i 26 de maig. La primera jornada estarà dedicada a la reactivació i futur del turisme a través del TIC i les eines disponibles per afrontar els principals reptes del sector. Podeu consultar el programa sencer aquí.

Aquesta primera jornada comptarà amb la presència de Jaume Marín, mentor i consultor d’empreses i destinacions turístiques, professor a la Univesitat de Girona, CETT de Barcelona i Basque Culinary Center, a més de coach facilitador de Lego Serious Play.

Marín oferirà una conferència sobre els principals reptes per al sector turístic i repasarà les eines per afrontar-los amb èxit. Una conferència prèvia a la Taula Rodona sobre Estratègies locals de reactivació turística fent ús de les TIC (DTI) i que comptarà amb les experiències d’ajuntaments amb un important valor turístic com ara Calella, Salou o Lloret, a més de l’anfitrió, Castelldefels.

El sector de l’Alimentació, protagonista de la segona jornada de l’ON Innovem

La segona de les jornades previstes en el marc de les Jornades ON estarà dedicada íntegrament a l’alimentació i amb una participació molt directa del Clúster Food Service de Catalunya i d’en Diego Coquillat, creador i director de l’única escola online sobre innovació digital exclusiva per a restaurants i negocis d’hostaleria que hi ha al món.

Diego Coquillat va ser elegit pel Basque Culinary Center per debatre amb Ferran Adrià sobre el futur dels restaurants.

Coquillat és consultor i assessor per a cadenes de restauració, restaurants independents i xefs en matèria d’innovació, digitalització i noves tecnologies, director del diari digital DiegoCoquillat.com, líder en informació sobre innovació i noves tendències digitals a la indústria dels restaurants, i creador dels premis The Best Digital Restaurants, els únics premis que reconeixen l’esforç i la gestió digital de xefs i restaurants.

Després la conferència està prevista una Taula Rodona sobre “Innovació en la restauració i ús de les TIC”. Podeu consultar el programa de la segona jornada aquí.

Back To Top
X