skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Nova Línia D’ajuts Per A Persones Autònomes

Nova línia d’ajuts per a persones autònomes

La Generalitat ha tret una nova línia de subvencions per a un dels sectors econòmics més afectats per la crisi de la Covid19: les persones treballadores autònomes a títol individual o que formin part d’una microempresa (amb un màxim de 6 persones treballadores, titulars inclosos). Per a poder optar a aquests ajuts caldrà inscripció prèvia.

Igual que en la darrera convocatòria, les persones que s’hi inscribeixin seran considerades sol·licitants de l’ajut i, per tant, no hauran de realizar cap altre tràmit per resultar-ne beneficiàries sempre i quan compleixin els requisits establerts a la convocatòria actual.

El tràmit s’ha de fer a través del Canal Empresa i és necessari tenir un certificat digital o l’idCAT Mòbil.

El període d’inscripció s’obre aquest divendres 19 de febrer a les 9 hores i finalitzarà el dia 26 de febrer de 2021 a les 15 hores.

El registre, que té efectes de sol·licitud, és obligatori per poder optar a aquesta nova subvenció, tot i que l’ordre en què es faci no determina cap preferència en l’atorgament.

Es tracta de la tercera convocatòria d’ajuts de la Generalitat adreçats a autònoms i autònomes des de l’inici de la pandèmia.

Les persones que ja s’hagin beneficiat de convocatòries anteriors no queden excloses d’aquesta nova subvenció d’import encara no determinat, amb excepció de la subvenció de Garantia Juvenil 2020

Tampoc és compatible amb l’ajut per a empreses amb treballadors/es en situació d’ERTO a 31/01/2021.

Si teniu cap dubte sobre el sistema de registre previ als ajuts del Departament de Treball, no dubteu en consultar-nos trucant al 93 635 25 75 o enviant-nos un correu electrònic des d’on estarem encantats d’ajudar-vos amb el tràmit. La Guaita, Centre de Suport a l’Economia de Castelldefels.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X