skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
servei recerca feina La Guaita

Si fa temps que busques feina, prova La Guaita

Acaba l’estiu, tothom torna a la rutina… però tu encara et trobes sense feina. I ja portes temps… Si és el teu cas, a La Guaita podem ajudar-te!  T’orientem laboralment i t’ajudem en el procés de recerca de feina, buscant les opcions que millor s’ajustin a les teves necessitats i interessos tenint en compte el teu perfil professional i formatiu. No ho dubtis, prova La Guaita

Qui som?

La Guaita és el Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Castelldefels, on rebràs una atenció personalitzada per part de personal especialitzat en orientació professional i recerca de feina.

Un equip de professionals, a la teva disposició

A La Guaita trobaràs persones que t’ajudaran acompanyant-te amb coneixement i experiència en la recerca de feina i que et poden ser veritablement útils ja que coneixen les principals demandes del mercat. T’ oferiran:

· Orientació laboral:

És molt probable que en aquest procés et trobis desorientat/da i fins i tot dubtis sobre cap on encaminar el teu futur professional. A la Guaita analitzarem el teu cas concret per ajudar-te a enfocar o redreçar el teu camí professional trobant el lloc de feina que millor s’adapti a les teves necessitats i objectius.

· Recursos i assessorament formatiu:

Valorarem la teva formació i experiència i, tenint en compte les teves aspiracions laborals, podem assessorar-te sobre quins aspectes podries reforçar per tal d’assolir els teus objectius professionals. Des de com elaborar el propi currículum vitae, actualitzar-lo i/o adaptar-lo a cada oferta de treball per aconseguir millors resultats, com fer una carta de presentació… els nostres professionals t’assessoraran en tot moment i et facilitaran tots els recursos del servei d’ocupació com ara formacions o altres serveis a la teva disposició.

· Borsa de treball:

Comptem amb una borsa de treball local amb moltes ofertes on pot ser que es trobi l’oportunitat que busques. T’explicarem com inscriure-t’hi si encara no ho has fet i, tenint en compte el teu perfil i edat, podem obrir-te la porta a altres programes d’ocupació en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya com ara la Casa d’oficis, el programa 30 Plus i molts d’altres. Perquè, sigui quina sigui la teva situació, a La Guaita trobarem la millor opció per ajudar-te.

· Suport emocional:

Sabem que la recerca de feina no és fàcil i menys en aquest moments, però hi ha moltes oportunitats esperant per a tu. No estàs sol/a: a La Guaita anirem amb tu de la mà i et donarem l’empenta i acompanyament que necessites per trobar una nova ocupació.

Ens trobaràs al número 1 de la carretera de la Sentiu els dilluns, dijous i divendres de 8:30 a 15 hores i els dimarts i dimecres de 8:30 a 19 hores.  També pots contactar-nos per correu electrònic a promocio.economica@castelldefels.org o trucar-nos al 93 635 25 75.

No ho dubtis més i vine a veure’ns! A la Guaita trobaràs el suport i sortides que necessites en aquests moments.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X