skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Obertes Les Inscripcions Per A La VIII Edició De La Casa D’Oficis

Obertes les inscripcions per a la VIII edició de la Casa d’Oficis

La Casa d’Oficis continua formant i oferint una contractació laboral a persones joves. Així, el proper any 2021 arrencarà la vuitena edició d’aquest programa municipal de formació i treball, que inclou la contractació laboral de l’alumnat durant sis mesos per part de l’Ajuntament de Castelldefels dins les àrees pròpies de la seva formació.

Els dos mòduls que s’oferiran són: Atenció a les persones i Manteniment i arranjament de les llars. El programa s’adreça a persones joves d’entre 16 i 29 anys, per tant, només s’hi poden incorporar aquells candidats (preferiblement residents al barri de Vista Alegre) que tinguin menys de 30 anys arribada la fase de contractació laboral, que serà el mes de maig de 2021. A més han d’estar en situació d’atur, inscrites a l’Oficina de treball com a demandants d’ocupació (DONO), i disposar d’ un nivell formatiu de Graduat en ESO, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mig o equivalent (hi podrà accedir també qui superi una prova específica de nivell i l’entrevista de selecció) i tenir habilitats comunicatives en català i castellà.

Cadascun dels mòduls disposa de 10 places i ja són obertes les inscripcions! Podeu inscriure-us-hi clickant directament sobre la modalitat que us interessi.

Ambdós mòduls s’iniciaran el 4 de gener i finalitzaran el 31 d’octubre de 2021, en horari de 08.30 a 15.00 hores de dilluns a divendres. Consten d’una primera fase formativa teòrico-pràctica de 4 mesos (fins el 30 d’abril de 2021) i un cop superada aquesta, d’una segona fase de contractació per part de l’Ajuntament durant els sis mesos restants en la modalitat de contracte per a la formació i aprenentatge.

Durant els deu mesos de durada del projecte de Casa d’Oficis, el jovent participant adquireix les destreses i actituds necessàries mentre treballen en serveis d’interès col·lectiu per a la comunitat.

Així opinen participants d’edicions anteriors de La Casa d’Oficis

Índex d’inserció satisfactoris

La Casa d’Oficis és un programa mixt de formació i treball organitzat per l’Ajuntament de Castelldefels i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del projecte “Treball als barris”.

Nascuda a l’abric del Pla de Barris de Vista Alegre i que ha continuat més enllà, la Casa d’Oficis de Castelldefels és un programa orientat a la inserció laboral de persones joves menors de 30 anys, mitjançant la qualificació professional, perquè els participants aprenguin un ofici en un context de treball real.

Tot just ha acabat la setena edició, per la qual cosa encara no es disposa de dades, però les sis primeres edicions de la Casa d’Oficis compten amb un índex de participació de més del 80% i més d’un 70% d’ inserció laboral.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X