skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Oberta la convocatòria de subvenció per a joves emprenedors del Sistema de Garantia Juvenil

Des d’ara i durant el pròxim mes es poden sol·licitar les ajudes per a l’emprenedoria, enguany de fins a 13.510 €. Aquesta convocatòria anual està adreçada a joves emprenedors menors de 30 anys inscrits al programa de Garantia Juvenil i que es donin d’alta com a autònoms durant un període de dotze mesos.

L’objectiu principal de la subvenció és afavorir l’autoocupació dels joves, garantint uns ingressos mínims per als treballadors emprenedors durant els primers mesos de la seva activitat econòmica.

El termini per a presentar les sol·licituds estarà obert des del 10 de desembre de 2021 i fins al 10 de gener de 2022. Per fer-ho, us podeu adreçar a l’enllaç de la Generalitat. També podeu ampliar la informació respecte de la subvenció de Garantia Juvenil per afavorir l’autoocupació de joves inscrits al programa.

En cas de dubte o necessitat d’assessorament, podeu demanar cita amb qualsevol dels nostres tècnics d’assessorament a l’emprenedor. Rebreu atenció personalitzada i informació detallada tant d’aquest programa d’ajudes, com d’altres de característiques similars. També ens podeu trucar directament al 93 635 25 75.

Detalls de la subvenció del Sistema de Garantia Juvenil

NO se’n poden beneficiar d’aquesta línia:

  • Les persones joves sòcies de societats mercantils, cooperatives o societats laborals, societats civils privades, membres de comunitats de béns o entitats sense personalitat jurídica.
  • Les persones treballadores autònomes col·laboradores (familiars).
  • Les persones joves que hagin dut a terme la mateixa activitat en els sis mesos anteriors a l’alta.
  • Les persones que tinguin, simultàniament, un contracte per compte d’altri.

Enguany la quantia màxima de la subvenció és d’un import de 13.510 € per a cada persona jove que compleixi amb aquests requisits durant un període mínim de dotze mesos.

En cas que l’activitat cessi abans d’aquest primer any, els imports a percebre serien els següents (*es tindran en compte només els mesos complets):

  • Menys de 8 mesos, 0 €
  • 8 mesos, minorització del 33% de l’ajuda atorgada
  • 9 mesos, minorització del 25% de l’ajuda atorgada
  • 10 mesos, minorització del 17% de l’ajuda atorgada
  • 11 mesos, minorització del 8% de l’ajuda atorgada

Normativa de referència

https://dogc.gencat.cat/es/document-del-dogc/?documentId=911166

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X