skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Et Sumes Al Repte De Reactivar L’economia De Castelldefels?

Et sumes al repte de reactivar l’economia de Castelldefels?

T’agradaria ser una peça clau en la reactivació econòmica de Castelldefels? Si tens més de 16 anys i creus que amb les teves idees podries aportar noves oportunitats de negoci real al municipi, accepta el repte i participa!
Les millors idees comptaran amb l’acompanyament i suport de l’equip de tècnics municipals de creació d’empreses a fi de convertir-les en projectes empresarials viables i reals.

Objectiu: Convertir Castelldefels en referent empresarial 

Aquest projecte s’impulsa des de La Guaita en el marc de l’Acord de ciutat per Castelldefels amb l’objectiu de superar els reptes que actualment té per davant l’economia local. A través d’aquest procés participatiu es pretén generar noves idees de negoci que converteixin Castelldefels en un referent empresarial, tot aprofitant les oportunitats que ofereixen les destinacions turístiques gastronòmiques.

Es valorarà especialment la identificació d’oportunitats de negoci que responguin, d’una forma àmplia i amb impacte, a necessitats i reptes de la ciutat de Castelldefels.

Qui pot participar?

Aquesta experiència d’innovació col·laborativa s’adreça a qualsevol persona a partir dels 16 anys, independentment de seu lloc de residència, formació i trajectòria vital.

Des de La Guaita fem una crida especial a empresaris, restauradors, comerciants, persones emprenedores, estudiants o senzillament a veïns i veïnes de Castelldefels que vulguin contribuïr al futur de la ciutat. Perquè la reactivació econòmica de Castelldefels és cosa de tots i totes…

Quina serà la metodologia?

Les idees es desenvoluparan de forma conjunta en grups multidisciplinars. Per tant, els i les participants han d’estar predisposats a treballar de forma grupal i guiada a partir de la metodologia Purpose Launchpad.

Es faran dues jornades telemàtiques:

  • Una formativa: 28 d’abril de 10 a 11 hores. S’establiran les bases metodològiques necessàries per treballar d’una forma pautada i organitzada la generació d’idees que s’ha de produir en la segona sessió.
  • Una de treball, 4 de maig a partir de les 16 hores, una mica més intensa, dinamitzada per un grup de mentors especialitzats, que té per objectiu la co-creació de solucions en format d’idees de negoci d’alt impacte que donin resposta als reptes plantejats.

Aquelles idees que sorgeixin d’aquest procés de participació seran valorades per un jurat especialitzat i, les finalment seleccionades, seran acompanyades per l’equip de tècnics municipals de creació d’empreses per tal de convertir-les en projectes empresarials viables i reals.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X