skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Hotelers De Castelldefels, Encara Sou A Temps De Demanar La Subvenció COVID

Hotelers de Castelldefels, encara sou a temps de demanar la subvenció COVID

L’Ajuntament de Castelldefels manté oberta la tercera convocatòria de subvencions municipals per a pal·liar les conseqüències econòmiques derivades de la crisi sanitària de la Covid-19. Una de les línies de subvenció d’aquesta partida, que compta amb un pressupost total de 750.000€, està destinada a titulars d’un negoci d’hoteleria, i el termini de presentació de les sol·licituds acaba el 30 de novembre de 2021.

Establiments hotelers i allotjaments turístics amb centres de treball a Castelldefels poden demanar aquesta subvenció. En concret, empreses que tinguin com a activitat principal una activitat corresponent a l’Agrupació 68 de l’IAE (Servicios de Hospedaje). En aquest cas l’import de la subvenció serà de 200 euros per habitació.

Cal tenir en compte que les persones que s’hagin beneficiat d’alguna altra convocatòria extraordinària també podran ser beneficiàries d’aquesta tercera fase.

Quina documentació hauré de presentar?

  • Formulari de sol·licitud i justificació.
  • Document d’ alta censal de l’ activitat, model 036 o 037 d’Hisenda.
  • L’acreditació de la despesa a subvencionar segons l’article o) de la convocatòria.
  • Llicència municipal d’activitat, en el cas de disposar d’establiment.

Quan i com sol·licitar la nova subvenció?

La sol·licitud de la subvenció serà telemàtica i el període de presentació de les sol·licituds és des de la data de la publicació al BOPB d’aquesta convocatòria i fins al dia 30 de novembre de 2021tot i que la concessió de les subvencions es durà a terme mitjançant un règim de concurrència competitiva, és a dir, importen l’ordre d’entrada de la tramitació i la documentació presentada.

Per a més informació sobre aquesta tercera subvenció municipal linkeu a la seu electrònica de l’ajuntament de Castelldefels (seleccionant l’àmbit de “Activitat Econòmica i Treball”) on trobareu les bases reguladores de la subvenció, la convocatòria i el formulari de sol·licitud i un cop us hagueu assegurat de complir amb els requisits, podeu iniciar el tràmit.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X