skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
Els I Les Participants De La Casa D’Oficis 2021, Cada Vegada Més Prop De La Contractació

Els i les participants de la Casa d’Oficis 2021, cada vegada més prop de la contractació

Actualment l’alumnat d’ambdós mòduls (Atenció a les persones i Manteniment i rehabilitació d’habitatges) es troba immers en les seves formacions teòrico-pràctiques, preparant-se per a la fase de contractació que tindrà lloc per part de l’Ajuntament de Castelldefels a partir del pròxim mes de maig

Els i les participants de la present edició de la Casa d’Oficis VIII van començar la primera fase teòrico-pràctica el passat 13 de gener de 2021, rebent la benvinguda al programa per part de l’ alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda Cuervas, i de la regidora del Règim interior Lourdes Armengol, al teatre de l’antiga escola de Vista Alegre.

Des de llavors, els i les alumnes d’ambdós mòduls formatius s’han format en competències digitals alhora que han millorat les seves habilitats comunicatives. A més, han estat treballant les competències transversals d’autoconeixement, d’aprendre a aprendre, de desenvolupar un pensament més divergent i també d’aconseguir passar de ser un grup a un equip, ajudant-se els uns als altres. Tot plegat, habilitats fonamentals complementàries a les seves respectives formacions teòrico-pràctiques per a poder llançar-se en breu al món laboral.

A res d’obtenir el títol de monitor a temps lliure

Els i les participants de la vuitena edició de la modalitat d’ Atenció a les persones ja tenen tota la teoria necessària i estan a punt de treure’s les pràctiques que els permetran obtenir el títol de monitor a temps lliure.

Recentment i amb motiu del dia internacional de la dona, el passat 8 de març van realitzar un taller sobre perspectiva de gènere. Actualment, es troben impartint la teoria i la pràctica en dinamització comunitària coneixent i estudiant la història del barri de Vista Alegre i els seus veïns i buscant tècniques i instruments d’informació i difusió en la dinamització.

Pintura completada!

Per part seva, l’alumnat del mòdul de Manteniment i arranjament d’habitatges ja disposa d’una bona base sobre el manteniment elèctric, d’obra de paleta i de pintura. Una vegada obtingut el PRL d’aplicació de pintura de 20 hores i el curs bàsic d’aplicació de pintura de 50 hores, i acabades les seves pràctiques, fins i tot han col·laborat en el manteniment d’una escola de primària de Castelldefels.

En poc més d’un mes, els i les participants de tots dos mòduls podran començar la segona fase del programa, consistent en la contractació per part de l’Ajuntament de Castelldefels durant sis mesos en serveis d’interès col·lectiu per a la comunitat.

La Casa d’ Oficis és un programa mixt de formació i treball organitzat per l’Ajuntament de Castelldefels i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del projecte “ Treball als barris”.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X