skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
programa ubicat castelldefels

Portes molt de temps buscant feina? El programa Ubicat t’interessa

L’Ajuntament de Castelldefels ha rebut l’aprovació per part del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la continuació del programa UBICAT, programa d’orientació laboral i acompanyament a la inserció laboral.

El programa Ubicat està adreçat a totes aquelles persones en situació d’atur i/o treballadores que vulguin millorar la seva situació laboral, amb especial atenció a les persones en situació de desocupació de llarga durada, és a dir, persones que al llarg d’un mínim de 12 mesos no han trobat una feina.  

El programa té una durada d’un any, tot i que l’itinerari de cada persona participant variarà en funció de les necessitats identificades.

En què consisteix el programa Ubicat?

El programa contempla 2 tipus d’actuacions:

  1. Actuacions d’orientació laboral i acompanyament sociolaboral
  2. Actuacions de coneixement de l’entorn productiu i d’apropament a les empreses

Les accions d’orientació laboral tenen com a objectiu la inserció laboral i es duran a terme de forma individual i/o grupal, posant especial èmfasi en els següents continguts:

  • Balanç competencial (autoconeixement, definició d’objectius professionals, descobriment i potenciació de les motivacions i fortaleses i propostes de millora).
  • Estratègies de millora i/o canvi professional
  • Eines i canals de recerca de feina
  • Recursos per afrontar un procés selectiu, capacitació digital.
  • Coneixement del mercat de treball i conceptes laborals.

D’altra banda, en relació a les accions d’apropament a les empreses i coneixement de l’entorn productiu aquestes tenen com a objectiu:

  • Promoure el coneixement mutu i el contacte directe entre les persones participants del programa i les empreses dels sectors productius més representatius i generadors d’ocupació del territori.

Entrarem en contacte amb empreses, espais de diàleg per conèixer metodologies de reclutament i/o networking.

Totes aquelles persones que estiguin interessades en participar en el programa UBICAT hauran d’adreçar-se al nostre servei de “La Guaita” per rebre més informació.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

Back To Top
X