skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org
oficina virtual atenció castelldefels

L’Oficina virtual d’atenció a comerços, pimes i persones autònomes de Castelldefels ja està operativa

L’Ajuntament de Castelldefels ha activat a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, l’Oficina virtual d’Atenció a comerços, persones autònomes, pimes i empreses de serveis de Castelldefels per donar serveis d’informació i assessorament personalitzat al teixit econòmic local afectat per la situació creada per les mesures adoptades per frenar la propagació del coronavirus Covid-19.

El Consell Assessor, l’òrgan de direcció política que es reuneix diàriament de manera telemàtica per adoptar acords en el marc de l’estat d’alarma, ha acordat la creació de l’Oficina virtual d’Atenció a comerços, autònoms, pimes i empreses de serveis de Castelldefels.

Comerciants, autònoms i empreses de serveis de Castelldefels podran trucar al 935 113 066, en horari de 9:00 a 14 hores, o bé escriure a estemambvosaltres@castelldefels.org.

A partir d’aquí, si no reben una resposta immediata, seran derivats cap als tècnics municipals que podran, si s’escau, connectar mitjançant video-conferència per fer més àgil i efectiu l’assessorament.

Coneix l’Oficina virtual

L’objectiu de l’Oficina virtual és informar, assessorar, acompanyar i tramitar determinades actuacions als comerços, autònoms, pimes i empreses de serveis de Castelldefels afectats per la crisi sanitària del coronavirus i per l’estat d’alarma decretat per a evitar la propagació de la pandèmia.

Quins serveis ofereix l’Oficina virtual d’atenció a empreses de Castelldefels?

L’oficina virtual proporcionarà respostes i assessorament personalitzat sobre tots els ajuts i mesures impulsades des de les diferents administracions per pal·liar l’impacte econòmic derivat de la crisi sanitària, com ara: (Veure FAQ)

  • Les línies ICO pel sector turístic,
  • Bonificacions de les quotes empresarials de la Seguretat Social
  • Llínia d’ajuts per a les persones treballadores autònomes afectades econòmicament pel coronavirus.
  • Línia ICF-Avalis Liquiditat
  • Prestació extraordinària per cessament de l’activitat per a activitats afectades per l’estat d’alarma
  • Mesures de flexibilització dels mecanismes d’ajust temporal d’activitat per evitar acomiadaments.

Informació, assessorament individualitzat i tràmits a l’Oficina

A més d’informació i assessorament personalitzat, pel que fa als tràmits, aquesta oficina municipal tramitarà baixes d’autònoms, a través del Punt d’Atenció a l’Emprenedoria (PAE), la sol·licitud de subvencions municipals i l’acompanyament a d’altres administracions i entitats financeres.

L’Ajuntament de Castelldefels ja ha modificat el calendari fiscal amb motiu de la crisi sanitària i els seus efectes econòmics, i ha pres mesures com la suspensió temporal del cobrament de serveis municipals i agilitzat el pagament a proveïdors amb l’objectiu de pal·liar en la mida del possible els efectes negatius per l’economia derivats de la crisi sanitària i les mesures adoptades per evitar la propagació del COVID19.

Back To Top
X