skip to Main Content
936 352 575 promocio.economica@castelldefels.org

Castelldefels destinarà 500.000€ a l’economia local

L’Ajuntament de Castelldefels ha aprovat una línia d’ajuts de 500.000€ per a l’economia local. Estaran disponibles d’aquí a dues o tres setmanes, un cop es publiqui la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona

El consistori ha aprovat una línea d’ajuts de 500.000 € per donar suport a comerciants, autònoms i pimes de Castelldefels de petita dimensió (menys de 10 treballadors) que tinguin un local comercial obert al públic i que hagin vist afectada la seva activitat econòmica pel tancament obligatori decretat amb la declaració d’estat d’alarma. Aquests ajuts estaran disponibles d’aquí a dues o tres setmanes, quan s’hagin completat els requeriments administratius necessaris (entre els quals figura la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona).

Nova Oficina Virtual d’atenció a Comerços, Autònoms, Pimes i empreses de serveis de Castelldefels

Tant aquesta com tota aquella informació relativa a la crisi econòmica del Covid-19 es gestiona des de la nostra Oficina Virtual, creada expressament com a canal d’atenció, assessorament personalitzat i suport a comerços, autònoms i activitats de serveis de Castelldefels en aquests moments complicats per al teixit econòmic local.

Des d’aquesta oficina us acompanyarem virtualment fent possible la tramitació de determinades actuacions com ara baixes d’autònoms o la sol·licitud de subvencions municipals així com l’acompanyament a d’altres administracions i entitats financeres.

A més, podeu consultar tots els ajuts i mesures impulsades des de les diferents administracions així com les principals respostes als dubtes més freqüents d’ empreses i persones autònomes i emprenedores davant de la crisi provocada per la pandèmia del COVID-19.

Altres mesures econòmiques

La creació d’aquesta oficina virtual és una de les mesures que ha activat l’Ajuntament de Castelldefels per donar suport al teixit econòmic del nostre municipi, afectat per les mesures adoptades arran la crisi sanitària del coronavirus amb l’objectiu de frenar la propagació de la pandèmia. Altres són la modificació del calendari fiscal o la suspensió temporal del cobrament de serveis municipals.  A part, s’ha agilitzat el pagament a proveïdors i s’ha aprovat una moratòria per als lloguers comercials que cobra l’Ajuntament. Així, els arrendataris de locals, oficines i places d’aparcament de propietat municipal poden sol·licitar l’ajornament de les quotes fins a tres mesos.

Back To Top
X